contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Mousse De Portocale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ciocolată cu portocale. Adică un tort :)). Hmmmmm....yammyyyy.
Am făcu mousse-ul din:
  • 250 ml suc proaspăt stors (și strecurat) de portocale
  • 1 lingură cu vârf amidon
  • 4 linguri rase zahăr
  • 2 lingurițe de gelatină
  • 30 ml apă rece
  • 200 ml frișcă Hulala

Am pus apa rece peste gelatină, ca să se hidrateze.

Sucul de portocale, amidonul și zahărul au aterizat într-o crăticioară pe foc mic până s-a îngroșat.
Am luat de pe foc și am adăugat gelatina imediat, amestecând energic într-u topirea celei din urmă :).
Am lăsat la răcit.
Am bătut frișca băț, până s-au format bulgărași.
Am adăugat amestecul cu portocale și am mixat bine.
Sursa: aici.