contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muffins Cu Banane, Ciocolata Alba Si Frosting De Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Asta e a doua tura de muffins pe care am indraznit sa o fac. Aveam o banana ratacita pe cale sa se strice rau de tot si mi-am adus aminte ca pe cat de "stricate" sunt bananele, pe atat de bune sunt pentru briose. Diferenta a fost ca am adaugat un frosting de crema Philadelphia.
Acum ce sa spun, nu am fost eu 100% incantata de frosting, poate trebuia sa adaug mai mult zahar..., deoarece nu a iesit pe cat de dulce as fi vrut eu. Oricum, produsul final a fost 99% gustos! :)
Am folosit:
-pentru muffins:
2 oua
1 banana
150gr zahar
150gr unt topit
125gr faina
1 lingurita bicarbonat
1 lingurita praf de copt
50gr ciocolata alba
-pentru frosting:
100 gr crema de branza Philadelphia
200 gr zahar pudra
25gr unt topit

Am procedat in linii mari ca la cealalta reteta a mea de muffins. Banana am pasat-o cu furculita.

Ciocolata alba am dat-o prin razatoare, pentru a avea acei fulgi de ciocolata. Daca gasiti de cumparat de-a gata folositi dintr-aceia, va scuteste de munca.

Amestecati ingredientele ude si cele uscate (in afara de ciocolata) separat si apoi le mixati impreuna. Adaugati fulgii de ciocolata.

Turnati in forme si dati la cuptor, preincalzit la 180 grade pentru circa 20 minute. Trebuie lasate la racit inainte de a fi decorate cu frosting.


Pentru crema de branza, bateti cu un mixer branza Philadelphia cu zaharul pudra pana devine pufoasa. Apoi adaugati untul topit, putin cate putin si continuati sa mixati pentru inca cateva minute, ca sa incorporeze crema aer. Lasati crema la frigider cel putin o ora inainte de a decora briosele. Asa cum am spus mai sus, este bine sa gustati crema, iar daca se dovedeste a nu fi destul de dulce, mai adaugati zahar pudra.

Decorati dupa preferinte!


Articol recomandat de poppy-planet.blogspot.com