contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muffins Cu Rubarba

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

muffins cu rubarba poza9

Rubarba a venit din China,
Dar creşte şi-aici, în Ardeal.
Pentru deserturi răcoroase
E-ingredientul ideal.

Ce iti trebuie pentru 12 briose  (poza1):
- 2 cani faina
- 1 cana zahar
- 1 cana lapte
- 2 oua
- 1 praf de sare
- un plic de praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja razuita de lamaie
- 1 tulpina rubarba (aproximativ 200 gr)
- 1 lingura de unt pt uns formele de briose

Plan de lucru:
- separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma (poza 2)
- Intr-un alt bol, amestecam faina, praful de copt , zaharul, laptele, ouale si coaja de lamaie (poza 3), apoi le mixam  pana obtinem un aluat (poza 4).
- Adaugam albusurile spuma si incorporam usor cu o spatula (poza 5). Turnam compozitia in mod egal in cele 12 forme de briose (unse cu unt) (poza 6).
- Adaugam bucatele de rubarba (spalata si curatata in prealabil) (poza 7).
- Lasam la cuptorul incins  la 170 grade 30-35 minute, pana cand briosele trec testul scobitorii (poza 8 )
- pofta buna! (poza 9)

Timp de preparare: 60 de minute

muffins cu rubarba poza1 muffins cu rubarba poza2 muffins cu rubarba poza3 muffins cu rubarba poza4 muffins cu rubarba poza5 muffins cu rubarba poza6 muffins cu rubarba poza7 muffins cu rubarba poza8 muffins cu rubarba poza9
Filed under: C1. Patiserie