contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Musaca De Cartofi Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:

8 cartofi, 400 gr ciuperci champignon, 4 linguri de suc de ro?ii, o ceap?, un morcov, 2-3 linguri de ulei, 2 linguri de margarin?, p?trunjel, m?rar, sare, piper.

Mod de preparare:


Se cur??? ceapa, se spal? ?i se taie m?runt.


Morcovul se cur???, se spal? ?i se d? pe r?z?toarea mic?.


Se cur??? cartofii, se spal? ?i se taie cubule?e.


Ciupercile se spal?, se cur??? ?i se toac? foarte m?runt.


Într-o tigaie se pune uleiul, ceapa ?i morcovul ?i


se las? la c?lit, la foc mic.


Se adaug? ciupercile,


sucul de ro?ii, sare ?i piper dup? gust,


se toarn? ap? cât s? acopere ciupercile ?i se las? la fiert, la foc mic pân? scade apa de pe ciuperci ?i acestea sunt fierte. Se las? la r?cit ?i la nevoie se mai condimenteaz? cu sare ?i piper.


Cartofii se pun la fiert în ap? cu sare.


Când cartofii s-au fiert, se scurg de ap? ?i se prepar? un piure mai moale împreun? cu margarina, sare ?i piper, dup? gust.


Într-un vas de yena (termorezistent) uns în prealabil cu pu?in? margarin?


se pune jum?tate din cantitatea de piure,


se adaug? ciupercile fierte ?i apoi


restul de piure.


Deasupra se presar? m?rarul ?i p?trunjelul tocate m?runt ?i se bag? la cuptor, la foc potrivit timp de 10-15 minute.


Se serve?te cald?, ca atare.

Poft? bun?!

Articol recomandat de http://reteteilustrate.blogspot.com/2009/11/musaca-de-cartofi-cu-ciuperci.html