contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Musaca De Cartofi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente (4 portii):
400g carne de porc sau de vita
800g cartofi
2 cepe
2 oua
4 linguri de ulei
2 linguri pesmet
O lingura faina
4 linguri smantana
O legatura marar
O legatura patrunjel
50g cascaval sau parmezan ras
Sare, piper
Mod de pregatire:
Se incinge cuptorul la 170 grade. Carnea se taie bucati si se caleste in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt timp de 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se trece prin masina de tocat (sau se poate folosi si carne tocata daca nu aveti masina de tocat) si se amesteca bine cu un ou, verdeata tocata, sare si piper.
Cartofii se taie rondele, care se rumenesc in ulei. Se unge cu ulei un vas de preferinta Jena, se tapeteaza cu pesmet, se astern pe rand, cate un strat de cartofi si unul de tocatura, terminand cu unul de cartofi.
Oul ramas se bate cu smantana si cu faina, apoi se toarna deasupra. Se presara parmezan sau cascaval ras si se da la cuptor 20 de minute, pana se rumeneste.




Articol recomandat de eileen-cuisine.blogspot.com