contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Muschiulet Cu Caise

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 Nu stiu de ce sorginte este aceasta reteta pentru ca nu am avut suficient timp sa sap, insa va pot spune cu siguranta ca este un preparat absolut delicios, demn de o masa festiva. In ultimul timp am facut o adevarata pasiune pentru acest gen de prezentare nu numai pentru ca "da" bine dar si pentru faptul ca preparatul este gata portionat odata ce a iesit din cuptor.
Ingrediente(pentru doua portii):
-un muschiulet subtire de porc,
-4 felii dovlecel,
-4 rondele de ceapa,
-4rondele de caisa,
-sare,
-piper,
-o lingurita coriandru boabe,
-2 linguri ulei,
Preparare:
  Se spala muschiuletul, se curata de pielita alba  si se taie in 8 bucatele care se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
  Intr-o tigaie se  pun cele doua linguri de ulei  si se dau la foc iute ceapa si dovlecelul sarate, atat cat sa se inmoaie putin, fara sa le stricam forma.
 Se monteaza  pe o scobitoare astfel:carne, dovlecel, ceapa, carne, caisa.
Intr-un vas termorezistent se aseaza "pachetelele" astfel aranjate, se toarna cateva linguri de apa (pe care trebuie sa o completam pe parcurs), se presara cu seminte de coriandru si se dau la cuptor.
Muschiuletul de porc este destul de fraged asa ca in 30-40 min este gata.Se poate servi cu diverse garnituri.

Articol recomandat de teobucatar.blogspot.com