contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Natural Cuisine

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cu siguranta intre ceea ce mancam si corpul nostru sunt legaturi pe care nu le constientizam pana nu ne lovim de diverse probleme medicale.
Fie ca le traim pe propria piele, fie ca le observam la cei din jurul nostru, acestea ne influenteaza modul de a trai.

Olivia Steer ne-a facut o demonstratie live la magazinul Plafar din Calea Dorobanti, despre cum te poti hrani sanatos cu produse gatite fara foc.
Retetele au fost fost absolut delicioase si as sugera oricui sa incerce macar odata, pentru ca alimentatia cu produse crude poate aduce pe langa pierderea in greutate, mai multa energie, o digestie mai buna si imbunatatirea starii generale.

Sunt sigura ca voi incerca reteta de lapte de migdale, iar ideea de a pescui alune de padure si stafide o sa il incante chiar si pe copilul meu cel mofturos.

O dieta bazata pe fructe si legume crude, nuci, seminte, salate, legume poate deveni la un moment dat un stil de viata in care sanatatea trece pe primul plan.

Daca simtim nevoia de a manca mai multe fructe si legume, dar nu stim cum sa le preparam (fara foc), atunci putem gasi inspiratia in retetele minunate de pe blogul Oliviei Steer.

Share on FacebookShare on Facebook