contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ne Dati Sau Nu Ne Dati, Fasole Cu Carnati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Imi ramasesera cativa carnaciori de la vizita soacrei cand am facut de mancare fix nimic. Am comandat fasole verde, de fapt galbena. Si am executat o mancarica foarte rapida, fireste, am apelat la kukta.

Am folosit carnatii ramasi, ecapa, usturoi, condimente (nu ma plateste afaf, doar ca imi plac condimentele lor, cand o fi reclama va zic eu) si fasole galbena care a fost comandata si a sosit ulterior …

… plus o cutie de rosii de la Cirio, cu usturoi, ca merge fasolea cu usturoi de rupe. Nu, nici aia de la Cirio nu se invrednicesc sa ma gratuleze cu statuie la Universitate.

Pana a ajuns fasolea de pe taraba in chiuveta, am inabusit ceapa cu carnatii, fara pic de alta grasime, apoi am pus condimentele si rosiile tocate si am lasat sa se faca sosul.

Intre timp a sosit si fasolea, foarte bio ca am spalat la ea de m-a luat spondiloza la intrebari.

De aici deja e simplu, am fiert fasolea la oala cu presiune, zece minute e suficient, ca a fost frageda, am pus-o peste sosul cu carnati (inutil de spus ca merge la fel de bine si fara carne) cu tot cu apa in care a fiert, am mai dat cateva clocote, am pus usturoi pisat, patrunjel, inca doua clocote si gata.

Simplu si la obiect si, mai ales, rapid, ca afara e irespirabil.

Pentru prietenii familiei noastre dereglate, cainele din Baskerville, batdog, va ureaza: hard roc aleluia.

Da chiar, de cand nu am mai ascultat-o, maica …



Articol recomandat de aphextwinz.wordpress.com