contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Niste Poze De La Mare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Niste poze aiurea asa, nu am avut vreo idee sau vreun scop cand le-am facut, locurile, in linii mari, le stiti, in linii mici poate ca nu, am pozat toate tampeniile, ca de obicei.

Oricum, stiu ca multi nu suporta casele vechi, alandala, intretinute precar de rude sarace. Mie imi plac, straturile succesive de vopsea, scorojeala de pe alocuri, termopan la cate un geam pe sub giurgiuvelele vechi, ustensilele puse dupa cum a fost cazul, musamaua de pe masa din curte, perdelele de la usi care tin mustele departe, dusul cu faianta antica si ciobita, poate ca o fi vorba de amintiri din copilarie, dar racoarea casutei mici de caramida imbracata in pamant mie imi place, cui nu, sa fie iubit.

Slide1

Din pacate, in trei ano, plaja “mea” a fost napadita, chiar si la final de sezon erau cam multe masini, ba a aparut si un soi de terasa volanta, cu bere si suc.

Slide2

Limba aia de nisip din poza, acum doi ani nici nu era, era apa, am trecut-o pe Casi in brate, de cand au reparat malul cazut mi-au stricat toate ploile.

Slide3

Ceea ce nu inseamna ca nu am un as in maneca … secret de tot de data asta.

Slide4

Pe malul inalt am gasit asta:

Slide5

Nu l-am luat dar mi-a placut desenul cu renul furios george :D

Ca sa revenim la oile noastre, ia uitati ce magari:

Slide6

Toate treptele alea de langa Cazino, le-a urcat bietul animalut cu magarul ala in spinare, imi venea sa ii lungesc lui urechile de nesimtit, nu stiu ce facea cu magarul pe plaja sau in parcare.

Asta nu am putut sa o pozez ca lumea , dar merita:

Slide7

Pe sortul verde al fetei, scria cu galben mare: VREI O GRASA? Super tare reclama, ineinteles ca v-ati prins, era la Grasa de Cotnari, umorul bautorilor de vin este indubitabil superior celui al consumatorilor de beri sau spirtoase, e de departe cea mai misto reclama la alcoale purtata pe o uniforma. Si daca fata nu se supara chiar daca e plinuta, si mai misto.

Asta faceam eu cand eram mica:

Slide8

Pe la 20 de anisori la al doilea loc de munca, faceam imprimeuri la cererea clientilor pe diverse, asta imi ramasese de la un paste si l-am adus la mare si acum l-am regasit. Patat, dar al meu e.

Si singurele achizitii misto, un tricou cu o moaca misto care mi-a placut (si aveam si nevoie de el in ziua aia), 10 lei si Camel, editie aniversara, super bune, recomand, am incercat toate variantele de pachet, galben, negru si bleu. Ba nu toate ca mai e si alb, deci fara alb. Bune rau.

Slide9

SI iaca si ultima zi la mare, ca de obicei, ultima, cea mai misto, temperatura perfecta, apa calda si curata, vant cat trebuie, val cat trebuie, ce mai, demential, n-am iesit cam trei ore din apa decat in pauze de tutun, am avut si masina parcata strategic, daca nici la Capu turcului nici la pescari nu mai am loc pana in buza marii, m-am strecurat cu dacia mea cu pretentii de jeep peste niste damburi.

Slide10

O imagine pe care o puteti intalni la tot pasul (eu sper ca au strans plasticele gramada ca sa le recicleze careva, ca erau acolo de cateva zile).

Slide11

Oricum, in zona aia, marea albastra si frumoasa, mai spre civilizatie, langa Cazino, e plina de plastice, seminte si coceni, aici, e marea mea.

Slide12

Slide13

Slide14

Slide15

Superba ziua de ieri. Am mai pozat salvamarii care s-au smecherit, nu mai dau la rame. Si da, in zare e un vas militar, o vedeta de la 2 mai cred, seamana cu alea pe care le-am vazut pe acolo.

Slide16

Geamia din spatele casei (eu ii tot zic moschee, ei insista ca e geamie).

Slide17

Si gardul vecinului, la moda zilele astea, nu l-am intrebat daca e stelist.

Slide18

Stiu ca nu e nimic spectaculos, nici concediul nu a fost spectaculos, aveam nevoie de odihna maxima, mai am poze cu potoalele la fel de banale si alea si gata.

rororo