contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Noi In Anul 2000 …

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

… cand nu vom mai fi copii. Ei da, mai stiti?

Prietenii stiu de ce, musai arde sa fac baie azi fix la o anumita ora. Astept de doua zile, apa calda si caldura, ioc. Si nu mai e anul 2000 ci e secolul douashunu, cica suntem in mUE, civilizati, am ajuns tot la lighean.

Am inteles ca primarul nostru nu va mai candida, nu stiu cat e de real dar eu cred. De ce nu avem de nici unele? Avarie. Unde? Unde au schimbat niste tevi acum putina vreme de era strada plina de mol … pardon, muncitori betzi ranga. Bonus, aveam asfalt pus ca in palma, bec, ziceai ca esti in nemtzia. Au pus asfalt peste asfalt (inclusiv peste gurile de canal) si acum huruie masina zici ca esti pe macadam, nu stiu din ce e facut, dar ala asfalt nu e.

Bonus de bonus, aveam si noi strada frumos luminata, felinare. Aha, vezi sa nu, daca nu dau muncitorii aia adusi de puia gaia sa dea cu pietre in becuri de distractie, se intampla altceva ca e bezna ca pe vremuri cand nu vedeai orasul din avion pentru economie de curent.

A, fireste ca daca nu e apa calda nu e nici caldura, fireste ca toti muncitorii buni sunt plecati in strainezia, fireste ca hahalerele care sunt pe santiere nu stiu nici sa bata un cui, ce sa mai zic de montat o teava. Si cu toate asta e reclama la TV, haideti sa aducem romanii acasa, sponsorizat de nu stiu cine, Gerovital parca. Ce sa faca acasa? Sa o frece pe salariul minim si sa se spele la lighean ca aurolacii? Io as lasa Romania fara romani sa vad ce face comenduirea (stiu am mai zis).

Mai stit ce misto e spalatul “la lighean” cand e si frig in casa? Bine, ca am dat drumu la aer dar pe cine frige pe urma factura la curent? Sigur nu pe alcoolicii aia care pun tevi da-le-as pe goarna. Nu pot uita poezia:

Afara-i frig, in casa-i frig,
Deschid fereastra larg si strig,
Sa ne traiesti partid iubit,
Ca ne-ai calit.

multa muie tutulor (nu cititorilor, ati inteles voi)