contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Nu A Tunat Dar S-au Adunat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

A fost ziua de ieri, coma comelor, genul ala de zi in care incepi sa te feresti sa iesi din casa nu cumva sa dea un tanc peste tine. Nu le mai stiu pe toate, din fericire am pozografita, boala cronica, asa ca unele mi le amintesc, ce nu am pozar a fost meciul cu ENEL dar ala s-a rezolvat relativ repede dupa discutia cu aia de la paypal care au un sistem ciudat invatat la scoala, la ei 9 + 5 = 8, dar nu ma bag eu, sa trecem la amintiri pentru jurnal.

Teapa unu a fost ca am vazut o reteta la bunicute, respectiv macrou a la Nagasaki.
Baba aia punea sare pe peste si avea mereu la frigider (undeva oi fi gresit eu, ca ea nu il acoperea, dar m-ar fi lasat ficatii sa tin peste neacoperit in frigider).

Fac exact cum zice babuta la TV, sare, doua zile, spalat, gratar. Eu am baut un kil de apa, ala batrn a baut doua de suc de soc si cainele (ca am zis sa nu arunc), a balotat scurt doua castroane. E, zic lasa ca il fac saramura, il pun cu ce trebuie in suc de rosii, fierb, gust, de data asta am bagat un litru de bere ca am zis ca mor, mai rau, am dat la caine, nu s-a oprit ala din baut si pisat, deci teapa tepelor reteta vietii (io am crezut ca iese ca la gravlax, aiurea).

Slide1

Continui cu glumele proaste in ordinea pozelor de pe tricou, urmeaza episodul in care ma duc dupa cartofi prajiti pentru mine si vecinii zic, aaa, ia si mie nu stiu ce de la mec, carnat de la Rustic, abracadabra, ma duc, ca merge aerul la masina si am negociat sa primesc si eu un cartof si un sos daca tot ma misc.

Afacerea buna pana cand m-a mancat inainte de livrare sa fac poze. Deoarece portia de chiftele a zvurat prin toata casa, motivul fiind ca a fost o zi proastam Casi care cica e la regim pt pancreas a balotat tot ce a prins, teapa eu, ciuciu cartofi si am mai si mintit ca nu mai aveau aia chiftele.

Slide2

Teapa asta de zi trebuia sa o pricep de la 6 dimineata, cand in parc a fost iures, cu o baba cu caini agresivi care au sarit la bataie, ma rog, am avut incredere in Casi, nu m-am bagat, am stat pe banca si ma uitam care pe care musca si in mintea mea era: bat baba sau nu bat baba? Oamenii normali cu caini agresivi ii tin in lesa sau le pun botnita, e, cum ziceam, ziua a inceput cu ghinion si asta mai are o gaura in dos in afara de orificiul anal, dar s-a descurcat, are dintii mari.

Ca bonus, am prins la plecare si mosii la despuiere, aia din poza sunt ieftini, sa ii vedeti pe aia la outele goale (goale si de continut, fireste), regim alimentar sigur ca nu mai mananci o luna daca ii vezi.

Slide7

Slide3

Slide4

Slide5

Slide6

Am avut si un moment benefic, am incurajat iar evaziunea, dar nu ma pot abtine sa nu iau oua proaspete de la oarecine care, nu numai ca mi le aduce in poarta mai ieftine decat flescaielile alea pe care scrie bio in magazin, dar le si spala, bucata cu bucata, o bunaciune, regim, da, un ou fiert.

Slide8

Asa o zi de porc a fost ca mi-a fost frica sa imi termin lucrarile, ma uit la ele luuung.

Slide9

Oricum macar pastram umorul, ca am venit razand acasa de la aia cu factura la ENEL (care m-a scos restanta si a venit o factura sa lesin). 205.50 factura, ii dau 250. zice imi mai dai 50 de bani, zic da, ca sa imi dai restul, cica ce rest, pai 250-205, zice da, imi mai dai 50 de bani, da, ca sa imi dai restul. Greu a percutat ca 50 nu e egal cu 5. Si dupa aia a fost faza cu cumparaciunea, 9+5=8. Io fraiera, ca in comenrt cine nu beleste ochii beleste pla, dar am zis ca nu merita sa fac o vanzatoare blonda cu cercei imensi si sclipiciosi. Mai ales ca s-a desteptat, aaa, da, ati luat doua de 4.5 deci 9 lei si laptele de 5 lei, zice mandra, 12 lei. adevarul e ca a avansat destul de repede, in doua zile se prinde cum e cu adunarea, ca mai are timp, are doar vreo 20 de ani.

rororo