contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

O Casa Si O Curte Pentru Cele Mai Frumoase Amintiri Din Copilarie, La Bunici!

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Bica si Bicul, bunicii din inima Molodovei, ai lui Gogo, Fitzi si Niky tocmai s-au mutat la curte. Si-au indeplinit un vis dorit de ani de zile..si al lor si al nostru..dupa cum spuneam, suntem 3 fete la parinti, toate casatorie si cu pitici..asa ca, de sarbatori, cand reuseam sa ne adunam tot familionul in Moldova, apartamentul de 3 camere al parintilor devenea neaincapator de-a dreptul..Problema a disparut odata cu mutarea in casuta noua..
Ca sa inauguram momentul, cum am prins un concediu de cateva zile, am si plecat in inima Moldovei, cu Gogo si a lui verisoara si partenera de ghidusii: Fitzi.
Cel mai mare beneficiu in a locui la casa, atunci cand ai copii, este de departe CURTEA! traind in Bucuresti, cea mai mare problema a mea o reprezinta "scosul copilului la aer curat" - vorba vine, ca numai aer curat nu este in capitala..oricat timp mi-ar placea sa petrec cu Gogo, iesitul zilnic mi se pare uneori o corvoada, mai ales iarna, cand imbracatul si dezbracatul copilului dureaza mai mult decat statul afara uneori..
Mutarea la curte ar rezolva din plin problema..o pereche de incaltari si tusti, afara, la joaca, in curte.,,
 
Desi neameanjata inca, curtea bunicilor a devenit spatiul celor mai frumoase jocuri pentru cei doi pitici...s-au jucat in nisip (mai bine zis, pietris carat cu galetusa din fata portii vecinului care tocmai isi construieste o casuta), au udat butasii de trandafiri plantati de Bicu, au "vopsit" gardul din stanga casei, au maturat frunzele cazute..
 




 
Curtea nu e inca amenejata..mai sunt multe lucruri de facut: gazonul, trandafirii, jucariile de exterior pentru nepotei...
Pentru a deveni cu adevarat de vis, visez la o curte cu balansoar si leagan, in care cei 4 nepoti ai parintilor mei sa se distreze de minune, cu un spatiu de joaca in nisip (activitate de care nu s-ar plicitisi niciodata), cu o casuta pentru pitici si tobogan si, bineiteles, cu o banca pe care visez sa ma relaxez dimineata bandu-mi cafea si admiriand piticii la joaca...
Bantuind internetul in cautare de inspiratie pentru viitoarele achizitii pe ce le vom sugera bunicilor, am gasit, in magazinul online Covera (care comercializeaza articole de gradinarit, unelte si utilaje, produse pentru animale, plante si seminte), cateva idei minunate, toate, bineinteles, orientate spre maximizarea placerii piticilor..doar curtea bunicilor trebuie sa devenina, nu-i asa, spatiul celor mai frumoase viitoare amintiri din copilarie! :)
 
 
Cutie pentru amenajarea spatiului de joaca in nisip, pentru construirea de castele si casute pentru printi si printese
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si, bineinteles, un brad..ca tot se simte in aer mireasma Craciunului
 
 
  

..si pentru ca, inainte de a pasi spre iarna, pe 29 noiembrie "petrecem" de Black Friday, devino fan-ul paginii Covera: “https://www.facebook.com/covera.ro” si descopera super-ofertele prergatite de Covera, cu ocazia de Black Friday!