contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

O Idee Originala De Cadou De Craciun: Cosuri Cu Delicatese Spaniole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Pe 15 noiembrie la Institutului Cervantes a avut loc lansarea Cosurilor de Craciun Gourmet Spanish Gifts in prezenta Ambsadorului Spaniei la Bucuresti. La evenimentul de lansare au participat 150 de persoane care au fost invitate sa deguste tapas spaniole si mare parte dintre produsele din cosurile de Craciun, au asistat la un spectacol de flamenco si au admirat tablouri reprezentative pentru atmosfera relaxata a sarbatorilor spaniole.

Juan Carlos Vidal Garcia (Director al Institutul Cervantes), Agustin Navarro de Vicente - Gella (Consilier economic in cadrul Ambasadei Spaniei) si Dan - Silviu Boerescu (Consilier Vino, Ordo Equestris Vini Europae) au vorbit la eveniment despre calitatea produselor din cosurile Gourmet Spanish Gifts.
Cele 15 cosuri Gourmet Spanish Gifts au preturi intre 65 si 600 de lei, in functie de numarul de produse si de calitatea acestora. Toate produsele din cosurile de Craciun sunt autentic spaniole, calitatea lor fiind garantata de cel mai faimos restaurant spaniol din Bucuresti, Alioli. Cosurile sau cutiile de lemn elegante contin celebrele salamuri spaniole chorizo, salcichon, lomo, jamon serano si jamon iberico, branzeturi maturate, renumita sampanie catalană Cava, vinuri albe, rosii si roze dintre cele mai aromate, bine-cunoscutele dulciuri spaniole turron, fursecuri mantecados si polvorones, trufe, ciocolată spaniola, migdale, masline verzi si multe alte delicase tipic spaniole.
Cosurile pot fi oferite cadou de Craciun partenerilor de afaceri, angajatilor, dar si prietenilor sau familiei. Un cadou original care va fi cu siguranta apreciat nu doar de cei care iubesc Spania si mancarea spaniola, ci si celor care nu au vizitat inca Spania, dar apreciaza mancarea buna si vinurile alese.
Mai multe detalii despre cosurile de Craciun gasiti pe http://gourmetspanishgifts.ro/