contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oaie La Tigaie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Carnatul e bonus, mujdei nu are alaturi ca i-am pus usturoi direct, da, merge si cu mamaliga.

Slide1

But first, cum zicea grasul ala din Two stupid dogs, cate ceva pe langa. Am primit spaga la o comanda, doua prajituri abia scoase de pe linie, tot e mai bine decat zero :D

Slide2

Daca nu se vede bine ce e in spate, in jungla mea (mai exact a Casandrei), au inflorit in sfarsit crinii.

Slide3

Si, in sfarsit, au aparut rosiile cu gust de rosii, ca un prost sacosard, azi nici nu m-am uitat cat e kilul cand am luat doua de pofta.

Slide4

Revenind la „pastrama” noastra, desigur ca se poate cu alte carnuri, cu blablauri, va spun insa, cu carnita grasa de oaie (miel, ied, berbec, batal) iese nemaipomenita.

Marinata e din vin, foarte putin otet, ulei, sare, piper, usturoi, boia (si afumata si ne, am pus eu). De lasat, am lasat-o in pace vreo trei zile in marinata, o puteti lasa si mai mult (mai ales daca o bagati in vid) sau mai putin, jumatate de ora, sa zic, daca incalziti putin marinata, sa isi porneasca enzimele treaba mai iute.

Dupa timpul acordat dupa cheful fiecaruia, voi stiti ce faceti cu ea, pe gratar e buna, simpla asa, e buna, eu am lasat-o la tigaie in putina bere pana a scazut si sfaraia in propria ei grasime.

Cum spuneam carnatul din poza nu se pune la reteta, dar mai era loc in tigaie, aia e. Garniturile potrivite sunt alea de care aveti voi chef.

oaie la tigaie

The end plus rororo