contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ochiuri ... în Pâine - It S Quick, It S Easy And It S Delicious

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ochiuri ... în pâine
Vreau răspunsul sincer la o întrebare. Câți dintre voi nu ați mâncat în copilărie doar miezul feliei de pâine?? hai să nu mințim știu că toți ați făcut-o.

Şi ca să vezi: timpurile nu s-au schimbat prea mult deoarece și copiilor mei le place la nebunie acest lucru mai ales când pâinea e foarte proaspătă și coaja prăjită.

Ieri dimineață nemaiavând răbdare sa pregătesc micul dejun Rareș a dat gata vreo câteva felii de pâine . Am găsit pe masa pâinea găurită şi mi-am amintit de o fotografie pe care am văzut-o de vreo câteva zile pe un blog drag mie. 
Mulțumesc Adi  pentru idee. 
Ochiuri ... în pâine
Şi uite aşa am făcut și economie de pâine , deoarece altfel ajungea la gunoi.
Rețeta este foarte simplă . Faceți rost de câteva felii de pâine, un copil flămând, ouă, felii de șuncă, brânză topită felii Emmentaler și o tigaie.

 Se ia tigaia și se prăjește puțin șunca în câțiva stropi de ulei . In grăsimea rămasă în tigaie așezăm feliile de pâine găurite și spargem ouăle în mijloc . Asezonăm cu puțină sare. Un foc mediu sub tigaie este suficient.
Ochiuri ... în pâine
 Când sunt gata pe-o parte întorceți-le cu grijă pe cealaltă. Peste felia de pâine adăugați una de șuncă și una de brânză.
 Mai lăsați puțin pe foc până începe să se înmoaie brânza .
Ochiuri ... în pâine
şi gata !!!!! Cu niște castraveţi murați și poate puțin prea multa boia au fost un deliciu.
Ochiuri ... în pâine
Americanii numesc acest mic dejun " farfurii zburătoare " sau UFO. Şi le dau dreptate deoarece pe lângă aspect , este într-adevăr ceva de domeniul fantasticului.
Să aveți o poftă mare !!!!
Şi dacă veți deveni fani ai acestui mic dejun puteți înlocui copilul flămând cu niște forme de prăjituri , în cazul în care doriți un aspect cu totul inedit.
Ochiuri ... în pâine
Mulţumesc pentru vizită !!!!