contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ochiuri Pe Pat De Ceapa

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O alta reteta din seria "mofturi frantuzesti" pentru micul dejun sau cina.

Pentru o portie aveti nevoie de o ceapa mare, 2 oua, sare, piper, ulei, patrunjel verde, ketchup sau bulion.

Se curata si se spala ceapa apoi se taie inele. Se pune intr-o tigaie cu ulei pana se inmoaie 

apoi se adauga o ceasca de apa si se lasa sa fiarba inabusit 10-15 minute. Se scoate capacul, se pune o lingura de bulion sau de ketchup, se da sare si piper si se mai lasa sa fiarba inca 5 minute, sau pana cand sosul mai scade. La urma se adauga patrunjelul tocat.

Se pune in farfurie si pe deasupra se aseaza ouale facute ochiuri.

Pofta buna! :)

Si reteta originala.


Articol recomandat de caietul-cu-retete.blogspot.com