contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Orange Organizeaza Workshopuri #parintilascoala In 5 Orase Din Tara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Dragii mei v-am povestiti pe facebook, acum ceva timp, despre Orange si proiectul #parintilascoala si v-am destainuit si cam cum evolueaza dependenta de tehnologie la noi in familie. Ei, bine, a venit si partea a doua a proiectului si Orange organizeaza workshopuri #parintilascoala in 5 orase din tara in urmatoarele 4 luni (aprilie-iulie).

Orange va organiza cursuri in shopuri pentru toti parintii, rudele, bunicii si persoanele care vor sa se puna la punct cu tehnologia, indiferent de reteaua la care sunt abonati si ar fi mare pacat sa nu va inscrieti

Orange organizeaza workshopuri #parintilascoala in 5 orase din tara

Cele cinci orase sunt Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta.

Inscrierile pentru cursuri se fac pe www.orange.ro/parintilascoala in limita a 10 locuri disponibile / oras / luna. 

Pentru cei din Iasi workshopul va avea loc sambata 4 Aprilie, in intervalul 17:00-18:30, astfel ca e cazul sa va inscrieti repejor pe site, sa completati acolo datele si sa mergeti la cursuri. Stiu sigur ca am pariti in lista mea de prieteni, parinti care se confrunta cu aceleasi probleme legate de tehnologie,smartphone si alte gadgeturi ale tinerei generatii. E cazul sa tinem pasul sau chiar sa fim cu un pas inaintea copiilor nostri in ceea ce priveste accesul al informatii si tehnologie. Eu, cel putin asa incerc :) desi, recunosc ca Miruna o ia muuult ianinte si foarte repede, mult mai repede decat pot eu :) ) si stau si ma minunez, ma dezmeticesc si apoi ma bucur tare mult pentru ea.

Deci, sa fim #parintilascoala din nou!

 Orange organizeaza workshopuri #parintilascoala in 5 orase din tara  Orange organizeaza workshopuri #parintilascoala in 5 orase din tara

Acest articol Orange organizeaza workshopuri #parintilascoala in 5 orase din tara apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.