contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Ou Invelit In Somon Afumat Si Sos De Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 30 minute

Cantiatte : 4 portii

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 fasii de somon afumat

Pentru sos

  • 180 gr branza topita
  • 1 lingurita hrean (din borcan)
  • zeama de la ½ lamaie
  • 1 lingurita Herbes de Provence
  • piper negru

 

Preparare

  1. Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul, zeama de lamaie, Herbes de Provence si un praf de piper negru.Se amesteca bine apoi se ia de pe foc si se pune deoparte.
  2. Ouale se fierb in apa cu sare timp de 3-4 minute, atat cat albsuul sa se coaguleze dar galbenusul sa fie inca moale.Se trec ouale fierte prin jet de apa rece apoi se decojesc.Se infasoara fiecare ou in cate o fasie de somon apoi se stropeste cu sosul preparat.





Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com