contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua Umplute In Sos De Maioneza

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



* 10 oua
* Umplutura:
* 200 g ficat
* 1 ceapa mare
* 100 g unt
* sare si piper
* 2 linguri mustar
* 2-3 galbenusuri
Ceapa taiata solzisori se caleste in unt.
Ficateii curatati si spalati se adauga in cratita si se fierb inabusit.Cand a scazut toata zeama se dau deoparte de pe foc si se lasa la racit.
Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile. Toata aceasta compozitie se da prin blender, pana obtinem o pasta fina si omogena.
Ouale se spala apoi se fierb in apa cu sare si 1 lingurita de otet, timp de 15 minute. Se trec sub un jet de apa rece, apoi se curata de coaja. Cu un cutit bine ascutit se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat.
Pentru sos facem maioneza (cantitatea e in functie de preferinta) pe care o amestecam cu putina smantana groasa. Eu am mai pus si cateva linguri de umplutura ce mi-a ramas si mi-a fost mila s-o arunc. :))
Pe platoul in care vor fi servite ouale se pune un strat generos de sos, apoi se aseaza ouale deasupra.




Articol recomandat de dulciurifeldefel.blogspot.com