contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Oua Umplute

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ouale umplute aproape ca nu lipsesc de la nici o masa feltiva. Sunt gustoase, aspectoase, cu tot felul de umpluturi.
Mod de preparare:
Intr-un vas cu apa rece si putina sare se aseaza ouale si se pun la fiert. Se fierb la foc mic cca. 8 minute dupa ce a dat in clocot. Apoi se scot, se racesc sub jet de apa si se curata de coaja. Se taie in doua pe lungime cu un cutit riglat ca sa se obtina marginea albusului dintat. Din galbenusurile plus celelalte ingrediente se fac 2 umpluturi.

Umplutura cu branza cu marar:
* 5 galbenusuri      * branza feta       * smantana
* mustar     * marar     * sare     * piper

 

Galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca branza feta si smantana dupa caz, pentru a obtine consistenta dorita. Se pune sare, piper si mararul tocat si zdrobit intr-un mojar.

Umplutura cu branza si boia dulce:
* 5 galbenusuri     * branza feta    * boia dulce
* maioneza       * 2-3 felii de sunca
* sare      * piper

La fel galbenusurile se zdrobesc cu o furculita si se amesteca cu branza feta si maioneza. Se pune sare, piper si boia dulce. Se incorporeaza cateva fefi de sunca taiata cubulete mici.

Cu cele doua compozitii se umplu jumatatile de oua. Dupa ce s-au umplut toate, se aseaza pe un platou si se decoreaza cu maioneza si frunze de patrunjel, la cele cu sunca si marar, la cele cu branza si marar.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com