contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pachetele Cu Carne De Porc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e nici reteta, nici reclama, efectiv am primit un voucher castigat la un concurs, la Teo, am fost in Lidl sa il valorific si mi-a venit cheful de astea. Plus ca era un soare orbitor, am avut chef sa trag cateva poze aiurea.

Slide1

Dar mai intai, vestitor al primaverii, ariciul tantalau, cred ca e din seria de pui de acum un an, ca pampalaul a iesit pe la 9 seara, inconstient, isi tot prindea capul in gard, dar cum au venit si graurii, desi e frig, zic si eu, a venit primavara. Cu ariciul aricila cu tot.

Slide2

Cat despre pachetele, sunt sigura ca v-ati prins ca sunt rare carciumile, fie si chinezesti, care le fac ei, cam toate sunt congelate, astea de la Lidl (e prima oara cand am vazut cu porc, am luat si din curiozitate), sunt foarte bune pentru niste semipreparate.

Slide3

Am mai facut eu caterinca odata cu niste semipreparate, mi-am luat niste mui ca ce faci nene, astea is retete. Pentru unii si daca deschid aragazul si sparg un ou se cheama reteta, unde mai pui ca acum unii isi zic chef, deci ma scutiti de comentarii.

Aveam chef de astea si au fost misto, umplutura de legume, picante, condimentate la fix.

Slide4

Ce am pus eu pe langa, pai niste sos de stridie cu ciuperci (nu mai am tushti din alea de picurat frumos, am spart punga cu o scobitoare rupta), leurda si flori de leurda si ca sos, un simplu dark soya cu ulei de susan si leurda tocata. Da, merg de minune.

Slide5

M-am bucurat enorm de soare si de o gustare, fie ea si de-a gata, aproape, cui nu ii convine, sa ma pupe in arici sau sa isi faca (sunt retete berechet inclusiv la mine, de pachetele). Am luat si crenvusti, na ca nu-s vegana nici macar in post, ptiu.

rororo