contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Cu Cascaval

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
2 linguri zahar
1,5 lingurite sare
550 g faina
10 g drojdie uscata
100 g cascaval

Mod preprare:
Am pus toate ingredientele in masina de paine, la framantat si dospit.
Aluatul dospit l-am pus pe masa pudrata cu faina si l-am impartit in 5 parti. Fiecare parte am intins-o cu sucitorul in groasime de cca 0.5 cm si latimea tavii de copt.
Am uns foaia de aluat cu putin ulei de masline, apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil. Apoi, fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu ulei de masline. Tava am lasat-o la loc caldut jumatate de ora.
Am uns deasupra cu galbenus de ou si am presarat susan.
Se coace in cuptorul incins la foc mediu, in jur de jumatate de ora
Reteta inspirata de la Miha
Recomandat de bunatati-delicatese.blogspot.com