contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Cu Morcovi / Pan Con Zanahoria

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Aseara am facut paine, dar infometati mei au mancat jumate din ia, si ce sa fac? Nu mai aveam nimic pentru micul dejun, restul de paine care a mai ramas erea tocmai sa ia sotul meu la munca, deci in final programez MP si pun sa fac o paine cu morcovi, da am zis bine cu morcovi, nu este prima data care o fac dar nu a iesit bine pana acum, a trebuit in timp sa-i potrivesc lichidele, caci nu iesea chiar asa de bine, dar in final am reusi, trebuia sa reusesc, erea si pacat ca o paine asa de gustoasa, sa nu i se potriveasca ingredientele si sa iasa o paine buna, buna.
Anoche mis comilones, han comido la mitad del pan que habia hecho, y que iba hacer? Pues nada, tuve que poner la panificadora en function, si no no teniamos nada para el desayuno, y he echo un pan con zanahoria, sí con zanahoria, ya la hice varias veses pero no me salia muy bien, le tuve que ajustar los lichidos y en final me ha salido bien y aqui esta el rezultado. A salido un pan riquisimo, blando... y bamos muy bueno para el desayuno o merienda.


Nu uitati am nevoie de votul vostru, numai o secunda sa dai clic pe imaginea din dreapta. Va multumesc.
No olviden necesito vuestro apoyo y vuestro voto, solo un segundo para dar un clic en el icono del lado dereche. Gracias.


Ingrediente:
140 ml apa plata
100 gr frisca
1 lingurita zeama de lamanie
10 ml ulei de masline
1/2 lingurita sare
2 lingurite praf de scortisoara
50 gr zahar
350 gr faina alba
100 gr faina integrala
100 gr morcov razuit
40 gr nuca de cocos
12 gr drojdie proaspata
Ingredientes:
140 ml agua mineral
100 gr nata
1 cucharadita zumo de limon
10 ml aceite de oliva
1/2 cucharadita sal
2 cucharaditas canela molida
50 gr azúcar
350 gr harina blanca
100 gr harina integral
100 gr zanahoria rallada
40 gr coco rallada
12 gr levadura fresca de panadero
Am pus tote ingredientele in cuva de la MP, am programat la programul de dulce, 750 gr , iar crusta la mediu, am programat si am dat drumul. Si vedeti rezultatul, o paine moale, gustoasa si ideala pentru micul dejun..
He puesto todos los ingredientes en la cubeta de la panificadora, le doy al programa dulce en mi caso el 4, a 750 gr y la corteza a mediu, lo he programado y ñla he puesto en funcion. Y veis el rezultado, un pan blandito, sabroso, ideal para el desayuno o merienda.


Articol recomandat de vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com