contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paine Neagra Cu Chimen

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente:
- 1 kg faina neagra
- 50 g drojdie
- 2 pahare sifon
- 1 plic praf de copt
- 2-3 lg ulei masline
- 1 lg chimen
- 1 lingurita salvie
- sare

Mod de preparare:
Se pune drojdia in apa si se amesteca. Faina se intinde intr-un castron mare si se fac adancituri. In adancituri se pune uleiul, chimenul, salvia, sarea si praful de copt. Se framanta bine coca si se lasa la dospit 40 minute.
 Apoi se pune in tava si se mai lasa la dospit inca 30-40 minute. Inainte de a se pune in cuptorul incins se unge cu ulei si se presara chimen.
 Se coace 30-40 minute. Se incearca cu un betisor, daca nu se ia coca pe el inseamna ca e facuta si se poate scoate din cuptor.

Articol recomandat de reteteveg.blogspot.com