contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Painea Fermierului

articol scris de miha blog

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Avem nevoie de:
* 320 ml apa
* 120 g faina integrala
* 100 g faina de secara
* 250 g faina alba
* 2 linguri ulei de masline
* 2 lingurite drosjdie uscata
* 1 lingurita sare
* 1 lingurita zahar
Punem ingredientele in cuva masinii de paine in urmatoarea ordine: apa, sare
?i zahar.
Apoi adaugam faina ?i drojdia uscata.
Selectam programul de framantare+dospire.
La sfarsitul programului, oprim masina, scoatem aluatul pe masa bine infainata.
Ii dam forma rotunda si crestam cu un cutit bine ascutit pe mjiloc.
Punem painea intr-un loc caldut, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pana isi dubleaza volumul.

Dam la cuptor pentru jumatate de ora.



Articol recomandat de http://feedproxy.google.com/~r/DeLaLumeAdunate/~3/DDYW7OEnJ0s/painea-fermierului.html