contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pansy S Recipes La Electrolux Taste Festival 4

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am ajuns in cele din urma si la ultima etapa, cea de-a patra, a concursului organizat de Electrolux, care ne-a prilejuit un exercitiu de imaginatie incitant : intai ne-am facut un plan de bataie,apoi ne-am amenajat standul cat mai reprezentativ, apoi am prezentat in mare preparatele ce urmeaza sa le gazduiasca standul , impreuna cu preparatul principal prezentat in amanunt.Acum a venit randul prezentarii mai detaliate a restului preparatelor si a modalitatii alese de promovare a lor.


Asa ca va invit in micul meu coltisor din bucataria bunicii, devenit ,iata,standul Panselutei la Electrolux taste festival. Aromele si culorile verii va vor intampina in paleta mea de preparate:
Torturile (toate sunt retetele mele, mai putin tortul punch) vor fi prezentate de fapt sub forma de minitortulete

Tortul punci (punch), de altfel reteta mamei mele, un tort ingenios, aromat si colorat, imbracat in ciocolata.

Tortul cu dulce de leche si lamaie, un tort fin,dulce-acrisor cu aroma de caramel si lamaie.

Tortul de migdale cu crema de zmeura, este un tort cu blat de migdale ,crema de mascarpone si zmeura,aromata cu sambure tonka si decorat cu jeleu de zmeura

Tort de ciocolata alba si afine este un tort cu doua feluri de blat :unul avand in compozitie si afine , iar crema este de ciocolata alba si afine
Urmeaza sectiunea brioselor (cupcakes) , care va cuprinde trei feluri diferite

Briose cu afine , care au in compozitie piure de afine si sunt decorate cu crema de branza si afine
Briose cu zmeura, care au aluat cu lapte condensat si sunt decorate cu crema de branza si zmeura
Briose cu nectarine, care au in aluat bucatele de nectarine si sunt decorate cu crema de branza si vanilie.
Dupa briose vine randul tartelor dulci si sarate.
Tarte dulci:

Minitarte cu crema frangipane si fructe de padure (aluat fraged,crema frangipane, fructe de padure)

Minitarte cu crema frangipane, mere si fistic (aluat fraged, crema frangipane, mere,sirop de agave,fistic)

Minitarte cu ciocolata (aluat fraged, ganache de ciocolata)
Tarte sarate

Minitarte cu ceapa caramelizata si branza de capra (aluat feaged cu ulei si vin, ceapa rosie caramelizata, branza proaspata de capra)

Minitarte cu vinete si prosciutto (aluat fraged cu ulei si vin, vinete,branza,rosii,smantana,oua,prosciutto crudo)

Minitarte cu gorgonzola si smochine (aluat fraged cu ulei si vin, gorgonzola, smantana,ou,smochine)

Minitarte cu legume (aluat fraged cu ulei si vin, mozzarella,smantana, ou, vinete, dovlecei, morcovi)

Minitarte cu ciuperci si praz (aluat fraged cu ulei si vin,praz, ciuperci, smantana, ou, cascaval,verdeata)
Si sa scriu sunt multe,d'apoi sa le fac !
Toata munca asta va trebui sa beneficieze de o promovare pe masura. Va trebui sa folosesc la maxim eventualele facilitati oferite de organizator,in privinta promovarii.
Voi incepe prin a-mi expune produsele cat mai atractiv,cu impact vizual maxim.
Sunt convinsa ca  aromele fructelor si legumelor proaspete, ale branzeturilor fine vor sustine prezentarile pe care le voi face, cu acelasi drag, fiecarui vizitator. Retetele mele vor deveni mici povesti cu gust si  tâlc din care nu vor lipsi cateva dintre secretele mele. 
 Surprizele se afla sub tejghea: ambalaje personalizate: cutiute din carton reciclanbil, sacose, servetele, inscriptionate cu numele blogului si adresa de web, mici flyere pe care am scris retetele produselor, flyere de prezentare a blogului, carti de vizita, care vor insoti si fiecare produs cumparat. 
Flyerele si cartile de vizita vor fi oferite si celorlati vizitatori.
 Am mai pregatit si un mic concurs cu premii, o tombola. Vizitatorii primesc cate un bilet pe care il completeaza si in care se afla si un mic chestionar despre produsele gustate. Din ora in ora are loc extragerea castigatorului, care primeste o cartulie „poche” cu retetele mele proprii. Dau si autograf!
 O data pe zi voi face demonstratii „live”, cu prepararea unuia dintre produsele etalate si ales de publicul vizitator. Accept si ajutoare, dintre vizitatorii care au propus reteta, iar rodul colaborarii va fi degustat de toata lumea, cu mare placere si curiozitate.
 Cu asta se incheie periplul meu virtual in lumea festivalurilor culinare si nu pot sa sper decat ca v-a placut !