contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Papanasi Cu Dulceata De Capsuni

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

by Alice albinutza
Am încercat o reţetă de papanaşi din brânză de vaci, papanaşi prăjiţi. A ieşit un desert, gustare, cum credeţi de cuviinţă, foarte bun. Însă nu sunt singurii mei papanaşi, adică..mai bine spus voi mai căuta şi alte combinaţii, alte reţete pentru a obţine acei papanaşi pe care mi-i doresc...adică ceva între pufos şi dulce aromat. Deci...mai exersăm. Până atunci sunt măndră de primii mei papanaşii gustoşi şi vă prezint şi mică reţetă....aşteptând eventuale sugestii ..sfaturi...
Aşadar ingrediente:
  • 300 gr branză de vaci
  • 120 gr făină
  • 1 ou
  • o lingură zahăr
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahăr vanilat
  • pentru savoare: dulceaţă de căpşuni (de data aceasta)
Se amestecă bine oul cu brânza de vaci, zahărul şi pliculeţul de zahăr vanilat, după care se începe a se încorpora făina amestecată cu praful de copt. Se obţine un aluat din care se fac nişte biluţe, modelate cu mâna. Apoi le-am aplatizat puţin şi am făcut o gaură în mijloc pentru a se coace uniform. I-am prăjit apoi în ulei încins, pe ambele părţi. I-am servit cu o minunată dulceaţă de căpşuni făcută de tata.

 

Poftă Bună!



Articol recomandat de alice-albinutza.blogspot.com