contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

PaprikaȘ De VitĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

O mâncare ungurească pe care românii au asimilat-o în meniurile lor.

Ce îţi trebuie pentru 4 porții (poza 1)
- 400 gr de mânzat
- 2 cepe
- suc de roșii
- sare, cimbru, boia iute

pentru găluște
- un ou mediu
- 70 gr de făină

Plan de lucru:
- punem la călit carnea tăiată în fâșii subțiri și ceapa tocată mărunt (poza 2)
- după 2-3 minute presărăm cimbru (poza 3), mai lăsăm câteva secunde iar apoi adăugăm apă cât să acopere ceapa și carnea (poza 4). Condimentăm și lăsăm să fiarbă.
- pregătim găluștele. Batem oul (poza 5) și îl amestecăm cu făina (pozele 6 și 7)
- turnăm niște suc de roșii în mâncare (poza 8 )
- luăm compoziție de găluște cu lingurița și o aruncăm într-o oală cu apă clocotită (poza 9). Lăsăm găluștele să fiarbă acolo cinci minute, iar apoi le transferăm în paprikaș (poza 10). Mai lăsăm să fiarbă 10 minute (poza 11)
- tocăm niște frunze de busuioc (poza 12)
- poftă bună! (poza 13)

Timp de preparare: 50 de minute
Preţ: 3 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

papricas de  vita 1 papricas de  vita 2 papricas de  vita 3 papricas de  vita 4 papricas de  vita 5 papricas de  vita 6 papricas de  vita 7 papricas de  vita 8 papricas de  vita 9 papricas de  vita 10 papricas de  vita 11 papricas de  vita 12 papricas de  vita 13
Filed under: A5. Preparate din porc&vita


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com