contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Parada Blogurilor Gustoase

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Dragi gurmanzei şi gurmanduţe! Sunteţi voi fideli sau de ocazie, vreau să vă zic că după trei luni de viaţă, acest blog tânăr şi neliniştit, prin voia Povestelnicului, a nimerit să se încâlcească printre alte bloguri văzute şi cunoscute, la festivalul blogurilor gustoase organizate de gustos.ro. De aceea sunteţi bineveniţi să contribuiţi şi voi cu un vot pentru mine, fapt pentru care vă mulţumesc.

Vă spun din start că pot vota doar cei înregistraţi în sistem. Dacă ţineţi cu tot dinadinsul să votaţi acest blog (nu spuneţi că nu v-am convins! dacă totuşi nu, eu sînt acasă, vă aştept cu masa întinsă!) trebuie să vă înregistraţi aici după care veţi primi un link de confirmare, transmis prin mail de către organizatori. Din moment ce aveţi pe gustos.ro un cont, puteţi vota blogul la una din categoriile pe care le preferaţi.
Pentru a vă pune nervul gustativ la încercare vă spun care sunt reţetele cu care particip la concurs. În cadrul acestui festival, Poveşti gustoase participă la două categorii.
Supe şi ciorbe:
- Gulyas-ul demenţial al lui Lazslo pe care l-a mâncat Rudi;
- Povestea unui lăstar de fasole care s-a afumat într-o supă periculoasă;
- O ciorbă de tarhon ca la Vama Veche;

Feluri principale:
- Încă o aventură a faimosului iepure Anonimus, in carne şi oase;
- Reţeta cu castane şi steak în sos de gorgonzola a lui Manu şi Cristophe;
- O perversiune culinară cu cârnaţi şi varză

Tot ce trebuie să faceţi e să daţi click pe butonul Votează:

(dacă v-aţi logat pe site, daţi click pe imagine sau urmaţi calea: Parada blogurilor→Votează→Feluri principale, găsiţi Poveşti gustoase şi apăsaţi butonul magic care va aduce laurii în ograda Povestelnicului)

şi aici

(dacă v-aţi logat pe site, daţi click pe imagine sau urmaţi calea: Parada blogurilor→Votează→Supe şi ciorbe, găsiţi Poveşti gustoase şi apăsaţi butonul magic care va ridica blogul Povestelnicului în slăvile Olimpului gastronomic)

Luaţi aminte: puteţi vota, o singură dată, un singur blog într-o categorie (cel al Povestelnicului, clar lucru!, şi la supe şi ciorbe, şi la feluri principale), până la data de 31 ianuarie, până la ultimul cântat de cuc.

Şi să ştiţi, votaţi sau nu cu Povestelnicul, tot multă sănătate şi poftă de mâncare zdravănă să aveţi.

P.S. Dacă ai votat, lasă şi tu un comentariu mai jos, ca să ştie şi Povestelnicul când acel minuscul “zero” se va transforma într-un “unu” chipeş!


Articol recomandat de povestigustoase.com