contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Parada Retetelor Bucatarul Curajos, Tura Sarata Pe Luna Octombrie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Luna aceasta, am fost onorata gazda a provocarii Bucatarul Curajos, tura sarata. Aceasta provocare a fost lansata de Ama si gasiti harnicul nostru grupulet pe Facebook- daca sunteti niste curioase / curiosi in ale gastronomiei, vreti sa va incercati talentele culinare si totodata sa testati retete interesante, va propunem sa ni va alaturati.
M-am gandit eu nitel ce sa propun dupa care mi-am zis ca trebuie musai sa fie o reteta mai putin incercata de blogosfera de la noi. Am ales Enchillada de pui cu sos mexican. Eram sigura ca curajoasele vor fi nitel intimidate la o prima vedere a retetei (cum am fost si eu la vremea mea) dar asa cum au descoperit imediat, reteta nu e deloc grea. Un lucru pe care l-am observat, a fost ca mai toata lumea a evitat sa foloseasca untul de arahide ca ingredient in sosul mexican. Si eu am avut la randul meu tendinta sa-l evit prima oara, va sfatuiesc insa sa n-o faceti (decat in cazul unei alergii), schimba incredibil de mult in ....si mai bine gustul final. 
Acestea fiind zise, multumindu-le ca n-au dat bir cu fugitii si s-au dovedit cu adevarat curajoase, va prezint parada lunii octombrie Bucatarul curajos, tura sarata. In ordinea prezentarii cu preparatele:







enchiladas


Fotografia Cerasela Badr El-Din.



 Si dupa vizionarea la asa bunatati, ce ziceti, v-am facut pofta de o enchillada?:)