contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca Dietetica Cu Goji

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
   Daca ma urmariti de ceva vreme, stiti ca sunt dependenta de dulciuri. Ei bine acum am un motiv sa
ma felicit pentru ca n-am mai facut nimic dulce de 3 saptamani ;;) pana ieri, cand m-am gandit ca vine Pastele si trebuie sa pregatesc pasca, cozonaci etc.. Ei bine, dragilor tre' sa va spun ca nu agreez aproape deloc pasca traditionala. Rectific imi place mai mult pasca fara aluat si din acest motiv m-am gandit sa incerc sa fac o pasca din care daca mananc o feliuta sa nu ma simt vinovata. ;) Asa ca daca sunteti in situatia mea sau nu, va recomand cu caldura sa incercati pascuta asta fina si delicioasa. 

   Ingrediente:
  • 615 g branza slaba de vaci
  • 415 g ricotta
  • 150 g iaurt degresat
  • 3 oua
  • 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
  • 40 g amidon de porumb
  • 50 g fructe goji deshidratate
     Decor:
  • 10 g induclitor pudra - (xilovit)
  • fructe goji

    Cum procedam:
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, isr peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie :). 
3.  Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical. 
4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine. 
5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.
6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min. 

 Nota!
Daca vreti sa o rumeniti nu asa tare cum am facut eu :"> in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C.
  Enjoy!