contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasca Fara Aluat, Cu Nuca De Cocos

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 
   Fiindca se apropie sarbatoarea Inaltarii si e musai sa facem pasca, va propun o reteta de pasca fara
aluat. Portia facuta a fost destul de mare, cu toate acestea s-a ras la propriu de pe tava intr-o clipita.

   Ingrediente
  • 1000 g branza proaspata
  • 600 g ricotta
  • 150  g fulgi de cocos
  • 50 g lapte praf
  • 4 oua
  • 230 g iaurt gras/smantana
  • 275 g zahar
  • 165 g faina
  • 65 g gris
  • 1 lg esenta rom
   Cum procedam
1. Preincalzim cuptorul la 190°C.
2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf, iaurtul zaharul si ouale. Pentru a obtine o consitenta fina folosim mixerul vertical.
3. Inglobam faina, grisul si esenta de rom cu un mixer. La final incorporam fulgii de cocos cu ajutorul unei spatule.
4. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (32 x 22 cm), nivelam si introducem in cuptor 60 - 80 min, ultimele 5 minute crestem temperatura la 210°C.
5. Scoatem din cuptor si lasam la racit in tava sau pe un gratar. Dupa ce s-a racit complet o taiem.