contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pascale

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Nu e cu pisica neagra, nu e cu retete, reiterez, nu e blog culinar ci jurnal. Mairitate celor mancate de paste, economic si cu masura, au fost primite, ideea e ca a fost soare si am pozat cate ceva.

Slide1

La drob am vrut sa fac misto si sa spun ca l-am facut eu, dar m-a prins un domn, ei bine, e de porc, facut la Baia Mare, deci, evident, nu de mine.

Slide2

Pe langa el s-au aliniat alte droburi, unul absolut delicios facut de matusa mea si unul clasic, facut de vecina mea, ambele de miel. Ce am mai primit si nu am pozat, pasca, sarmale, cozonac cu nuca, geanta cu angry birds si multe altele.

Am fost la neamuri, soare, frumos, cald, pomii ninsi de flori, misto, ce mai.

Slide4

Nu am pozat si felul principal, mie mi-a placut dar nu pot sa balotez mult, vitel cu spanac, bun, dar am pozat ce a muncit vara-mea pentru mine, respectiv sosuri pentru angry birds, ca le-am dat in cap pana le-am mancat. Imi facu sosuri misto, cu usturoi, cu castraverzi, maioneze, ziceai ca sunt in rai.

Slide5

Lumina primisem deja de la o vecina.

Slide7

Si de final de poveste pascala, tot de la ea am primit si bors de miel, bun de tot, luat cu, vorba lui Ion Creanga, gogalt, gogalt, ca au mai fost si niste alcoale implicate.

Slide6

In linii mari a fost misto rau, in linii mici, am cam dormit ca se schimba vremea de beleuca. Daruii si eu una alta, dar nu face sa te lauzi cu ce ai dat ci cu ce ai primit si ma laud la greu, am primit fix ce imi lipsea, semn ca in jurul meu sunt oameni buni si atenti. O sa urmeze episodul cu reciclarea, ca iesira niste bunaciuni de (o sa scriu ceva ce nu o sa intelegeti daca nu va explic) sa moara mama.

Acum explic: am avut un prieten care a murit, taximetrist, tigan, care la doua vorbe spunea efectiv din reflex, „sa moara mama”. Si acum ne scremem sa ne amintim numele lui, pentru ca asa ii ziceam, ce face mai „sa moara mama”, care mai, barbatul lu’ corcodusha :D Om bun. A scos odata una de mureai, masina lui era trabant, pe vremuri, la un semafor unul cu dacie (acum mii de ani) ii zice pe geam, ie-te si la asta, pâr, pâr, pâr. La care „sa moara mama” zice din poigne, da, asa o fut si pe ma-ta, in cur, cur, cur.

Odihneasca-se unde o fi Mihai, ca tare haios era.

Ma iertati daca am fost abrupta, dar cum ziceam, nu e un blog culinar.

rororo