contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasta Carbonara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


simple dar foarte gustoase. in italia in 90% din cazuri vei primi spaghete si rar fetucine sau rigatoni, insa mie imi plac cu fetucine cu ou (barilla).
se fac cam asa:
- pastele le pui in apa fiarta sarata cat scrie pe cutie.
- calesti in putin unt pancetta/kaizer/bacon traiata feliute mici. cu pancetta iese cel mai bine.
- dupa 4-5 minute pune 2 catei de usturoi striviti si mai lasa 2 minute dupa care pune pastele bine scurse de apa si amesteca-le bine in tigaie.
- cand sunt gata stinge focul si  pune in tigaie 3 galbenusuri de ou batute bine cu 150 de grame de smanatana de gatit.
serveste-le cu parmezan proaspat ras pe deasupra si un pahar de vin alb sec sau un frizzante.


Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com