contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasta De Avocado

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente: 1 avocado proaspat, copt, sare, 1 catel de usturoi ( curatat si taiat marunt), piper proaspat macinat, cateva rosii cherry pentru decor si 2 linguri cu suc proaspat de lamaie.

Avocado se taie pe lungime, apoi, cu miscare lenta, se misca usor, astfel incat sa iasa samburele. Dupa aceea se curata de coaja, se zdrobeste cu ajutorul unei furculite. Se varza sucul de lamaie, usturoiul. Se adauga, dupa gust, sare si piper. Se amesteca bine de tot, se acopera si se da deoparte.

  
Intre timp se prajesc cateva (2-3) felii de paine integrala, eu am optat pentru prajirea in cuptor, caci imi place mult aroma de paine prajita, dar daca sunteti in graba, optati pentru prajitor si treaba este terminata in cateva minute.



Dupa ce painea a fost scoasa din cuptor, se unge cu putin din pasta de avocado.


Este o idee delicioasa si rapida pentru un sandvis gustor. In plus tine si de foame, intrucat avocado are grasimi sanatoase, dar si fibre naturale. Iar la aromatizarea pastei contribuie si sucul de lamaie, despre citrice afirmandu-se ca ar preveni senzatia de foame si ar ajuta in mentinerea in greutate. Si avocado este un ingredient de baza in dieta pentru mentinerea greutatii, intrucat contine grasimi mononesaturate care absorb depozitele de grasimi.


http://sanatate-acasa.net