contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pasta De Zahar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am aceasta reteta de la Lissa si sunt foarte multumita de ea . Multumesc inca odata Lissa.
Pun reteta exact asa cum am luat-o de la ea.

  • 1lg gelatina,

  • 6lg apa,

  • 1lg margarina ,

  • 1 lg glicerina si o lg miere sau 2 lg miere

  • zahar pudra aprox 300 gr.

Gelatina si apa se amesteca putin ,se pun pe baie de abur si cand e calda se adauga margarina si mierea,se amesteca usor pana se dizolva.



Se pune zahar pudra intr-un castron si se toarna siropul preparat. Incepeti cu 200 gr zahar , apoi mai adaugati in functie de cat e nevoie.


Se amesteca bine pana se leaga , apoi se rastoarna pe masa de lucru tapetata cu zahar pudra si se framanta pana nu se mai lipeste.


Daca nu doriti sa o folositi imediat dupa ce o faceti se poate pune in folie si lasata la rece .Se intareste pana a doua zi ,dar se pune la temperatura camerei cu 1-2 ore inainte de a o folosi si se framanta bine cu mainile umezite putin sau se poate chiar incalzi putin la microunde inainte de framantare si isi revine;trebuie framantata bine ca sa nu crape.


Reteta ajunge doar pentru un tort mic. Se pot face si ornamente din aceasta pasta .



Articol recomandat de www.al3xandra-miches.blogspot.com