contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pastasciutta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ma rog, mai exact макаронные изделия da-mi amintii cu pastasciutte cum is romancele de afara, mai ales tipele din moldova, daca vrei sa le injuri, culinareste vorbind, pe badantele din Italia, le inviti la o pastasciutta. Venite din patria muma unde se mananca, na, ca la noi, in scurt timp intra in fibrilatii cand aud de paste. Pentru ca numai asta li se ofera de mancare.

E, asa si eu, la munca, foame, nehotarare, zic mah da paste nu vreti? Ia luati o punga de paste, gasesc eu niste resturi diverse si tragem o pastasciutta. Ceea ce am si facut.

Slide1

Pastele le-am luat de la non-stop, aveau putine modele si o singura punga de din astea:

Slide2

макаронные изделия astea, amu sincer, is cam de calitatea pastelor de doi lei de i le dau eu Casandrei, dar in combinatie cu sosul au fost chiar bune. Si nu au fost doi lei ci cinci, ca de, non stop in centru.

Cat despre sos, am avut un dovlecel ingalbenit de vicisitudini, o bucata de vanata cocosata de griji, doua rosii care stateau sa faca, vorba bancului, ete … fleoshc. Si un colt cam zdrentuit de bacon (ma enerveaza ca nu gasesc un cuvant simplu, romanesc, pentru bacon, kaizer, pusca mea, piept de porc afumat e prea lung).

Am calit ceapa, usturoi, dovlecelul, vanata, am adaugat rosiile facute praf, vin rosu, oregano. Am amestecat cu pastele.

Slide3

Si am impartit frateste dupa ce am ras nitica branza pe ele.

Slide4

SImplu de tot, bun si, daca nu puneam cascaval si bacon, chiar vegane de-a dreptul.

Slide5

Ce ispravi am mai facut, ca e cam liniste, lumea la mare, care nu e la mare e la cantare, in timpul oarecum liber am facut si facute si nefacute, am ars niste caramel pana l-a luat gaia, iar din ciclul, vino mama sa ma vezi, cum lucrez la spatii verzi, am pregatit coaja rasa pentru diverse. Nu ca ar fi vreo inginerie, dar mi-a placut cum arata asa, piramida colorata, frumos mirositoare pe farfurie. Iaca:

Slide6

Bine, am reusit si performanta sa ma tai adanc fara sa tai nimica, un cutit pretios a dat sa cada de pe masa, dar l-am prins. De lama. It wasn’t a good day 4 science.

rororo