contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Ardei Iute Si Leurda

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Un fel de aglio, olio e peperoncino, da?

Slide1

Inainte de a va arata asta, ce am uitat la lista de dezastre a zilei cu dezastre (taiat, oparit, ulei pe izmene, etc) adaug doua maini bulite in spinii trandafirilor (asa e cand un orasean se apuca de gradinarit) si, din lipsa apei calde, uitat un vas pe foc (cica sa incalzesc apa), treaba soldata cu distrugerea iremediabila a uneia dintre cele doua spatulr dragi mie.

Slide2

Acum sa trecem la pastele care s-au intamplat (si mai repet) datorita faptulu ica am gasit la Billa niste leurda atat de frumoasa si frageda, incat nu i-am rezistat, doi lei pachetelul (nu stiu cate e de scump, dar merita doi lei).

Slide3

Cat despre reteta, banal de tot, am calit in putin ulei de masline cateva felii de ardei iute, am pus si leurda plus cateva rosii (tot la reducere 50%, astia raman cu o tona de marfa si ma fac fericita), timp in care pastele fierbeau in apa sarata (am pus ceaunul pe foc de frica sa nu mai cada ceva fierbinte pe mine.

Slide5

Slide4

Si ca sa nu iasa de post total, am fiert si un ou (posat, pardon) de tara, primit spaga la tablouasul cu fetita si calul.

Slide6

Pentru crocanteala, inca mai am lastari din aia, am grija de ei asa ca o sa ii tot vedeti o vreme.

Cat despre ou, iaca ce vorbim noi aici.

Slide7

Despre piciorul de plai nu stiu multe, dar gura de rai e fix asta:

Slide8

rororo