contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Brânză De Capră, Lămâie și Asparagus (sparanghel)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga







Ingrediente:



250g Fusilli Divella
1/2 legătură asparagus
30ml ulei presat la rece de măsline extravirgin Cardinal
coaja rasă de la o lămâie
1 lingură ierburi de provence
100g brânză de capră La Colline

Preparare:

Se pun pastele la fiert în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe pachet.

Între timp, pregătim asparagus: luăm un fir de asparagus în mână și îl rupem în două de acolo de unde plesnește el. Aruncăm coada (este prea tare pentru a fi folosită) și folosim  restul de fir drept model pentru a tăia și codițele celorlalte fire. Apoi tăiem firele de asparagus în bucățele mai mici,



iar după ce pastele au fiert vreo 7 minute, adăugăm în aceeași oală și asparagusul tăiat și mai lăsăm 3 minute pe foc.

Într-o crăticioară separată, amestecăm uleiul de măsline, coaja de lămâie, condimentele și brânza de capră fărâmițată.


După ce au terminat pastele și asparagus de fiert le scurgem, păstrând o ceașcă din lichidul în care au fiert.

Amestecăm toate ingredientele în crăticioara cu amestecul de brânză, împreună cu puțin lichid în care au fiert pastele (punem atât cât e nevoie pentru a avea un sos cremos). Se asezonează cu sare și piper și se servește imediat.




Poftă bună!