contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Roșii și Busuioc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Fac paste destul de des, preferatele lui Cleo, le papă cu mânuța :))
Sunt foarte bune și nu e complicat să le faci!

Ai nevoie de:
400 g paste făinoase
1 ceapă
1 cană sos de roșii
câteva fire busuioc
parmezan
ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare:
Puneți pastele la fiert urmând indicațiile de pe ambalaj inclusiv timpul de fierbere.Eu le-am fiert 9 minute. Nu uita să adaugi sare în apa de fierbere.
Pregătim sosul. Ceapa se taie mărunt și se prăjește în puțin ulei până când devine transparentă. Se adaugă sosul de roșii, sare și piper. Se fierbe puțin și se adaugă busuiocul tăiat mărunt. Gata!
Scurgeți apa de pe paste și așezațile în farfurii. Adăugați puțin sos deasupra lor, parmezan și puțin busuioc mărunțit. După gust se poate pune și puțin ulei de măsline (asta-mi place mie :D ).

Serviți cu poftă!


Și dacă e cu busuioc participă la provocarea Dulce Românie gazduită luna asta de Flory .