contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos Cremos De Branza Albastra Si Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 30 minute

Cantitate : 4 portii

Ingrediente

  • 200 gr paste (eu am folosit pipe rigate)
  • 1 mana de spanac proaspat, tocat

Pentru sos

  • 50 gr unt
  • 50 gr faina
  • 500 ml lapte
  • Coaja rasa de la 1 lamaie
  • 1 lingurita miere
  • ¼ lingurita piper negru macinat
  • 150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)

Preparare

  1. Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet.
  2. Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.








Articol recomandat de lauradfood2.blogspot.com