contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos De Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Apăsaţi aici pentru a descărca sau imprima reţeta (Google Docs).

Ingrediente:
400 gr paste, 300 gr ciuperci proaspete, 150 gr kaizer, 100 gr caş, 100 ml smântână, 70 ml suc de roşii, sare, oregano.

Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală şi se taie rondele cu tot cu codiţă.
Kaizerul se taie cubuleţe.
Caşul se dă pe răzătoarea mare.
Într-o tigaie antiaderentă se pune puţin ulei, se adaugă bucăţile de kaizer şi se lasă la prăjit, la foc mic, amestecând din când în când până devin rumene.
Apoi se scot într-un bol,
iar în grăsimea din tigaie se adaugă ciupercile,
sucul de roşii,
sare, oregano şi se lasă la călit până ciupercile devin moi.
Peste ciuperci se adaugă bucăţile prăjite de kaizer, caşul, smântâna şi se amestecă bine,
aproximativ 1 minut, până se formează un sos.
Pastele se fierb în apă cu sare,
apoi se scurg într-o strecurătoare, se spală sub jet de apă rece şi se lasă la scurs.
Pastele se servesc împreună cu sosul preparat.
Poftă bună!

Articol recomandat de reteteilustrate.blogspot.com