contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

        Prepar aceasta reteta cand vreau ceva rapid si delicios. Astazi am fost baby sitter pentru scumpa mea nepotica care necesita toata atentia mea si nu am avut la dsipozitie decat o jumatate de ora, cand ea dormea, sa pot prepara ceva.

   - 100 g paste penne
   - o ceapa
   -  2 catei usturoi
   - o jumatate ardei gras
   - o conserva rosii in bulion
   - carnea a doi carnati proaspeti
   - 1/2 lingurita oragano
   - 1/2 lingurita paprika
   - o frunza de dafin
  - sare si piper
   - cateva frunze de busuioc
        Formati bilute potrivite din carnea de carnati, puneti-le intr-o tava si dati la cuptor la 180C/350F/gaz 4 pentru 20 de minute.


        Tocati ceapa si ardeiul marunt, pisati usturoiul si caliti in putin ulei. Cand ceapa incepe sa devina translucida adaugati paprika si oregano.


        Dati rosiile printr-o sita sa indepartati cotoarele si semintele (daca aveti rosii proaspete opariti-le, indepartati coaja si semintele si taiati in bucati mici). Turnati pasta de rosii obtinuta, peste ceapa calita si amestecati bine. Cand sosul a inceput sa fiarba scoateti chiftelele din cuptor si puneti-le in sos cu frunza de dafin.


        Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba pentru 10-20 de minute La final adaugati frunzele de busuioc. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurgeti apa si asezati frumos pe farfurie. Puneti sosul deasupra si veti obtine o minunatie pe o farfurie. :)







                                                      POFTA BUNA!!!