contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Sos De Smantana Si Hribi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ne-au mai ramas vreo 10 bucati de hribi si am vrut sa incercam o alta reteta super faimoasa…sos de smantana cu hribi si paste.

Am taiat ciupercile marunt si le-am calit.Am adaugat nucsoara (ingredient foarte important) si apoi cativa catei de usturoi.

Am fiert pastele si apoi am terminat sosul. Rezultatul: Spectaculos!!!

Asadar am folosit:

  • 10 buc hribi medii taiati marunt
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • sare/piper
  • 1 cana smantana de gatit
  • 3 linguri parmezan

1. Am calit ciupercile in ulei si am adaugat nucsoara si cateii de usturoi dupa ce s-a evaporat apa de pe ciupercute.

2. Apoi am adaugat si smantana si am mai fiert 2 minute. La sfarsit am presarat parmeggiano si am luat de pe foc.

3. Intre timp am fiert pastele si le-am scurs.

Am servit sosul cu pastele si cu putin parmeggiano presarat pe deasupra.

POFTA BUNA!!!



Articol recomandat de retete30minute.wordpress.com