contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Paste Cu Spanac Și Ricotta

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Circulă zvonul că era mâncarea preferată a lui Popeye Marinarul, atunci când avea poftă de paste.

Ce îţi trebuie pentru 6 porţii – poza1:
- 400 gr de paste
- 500 gr de spanac
- 200 gr de smântână
- 250 gr ricotta
- 200 gr cașcaval
- sare, piper
- 4 căței de usturoi

Plan de lucru:
- punem spanacul în apă cu sare, pe foc (poza 2). După ce începe să fiarbă, mai lăsăm cinci minute și îl scurgem.
- pregătim toate ingredientele (curățăm usturoiul, răzuim cașcavalul, etc.) – poza 3
- omogenizăm smântâna cu ricotta și cu usturoiul pisat (poza 4). Adăugăm, apoi spanacul tocat mărunt (poza 5) și amestecăm (poza 6).
- între timp fierbem pastele, le scurgem și le așezăm într-o tavă de yenna (poza 7). Le amestecăm cu compoziția de spanac, ricotta, smântână și o parte din cașcavalul răzuit. Condimentăm cu sare și piper (pozele 8 și 9)
- presărăm pe deasupra restul cașcavalului răzuit (poza 10). Băgăm la cuptor până se topește și rumenește cașcavalul de deasupra (poza 11)
- poftă bună! (poza 12)

Timp de preparare: 40 de minute
Preţ: 4 lei/porţie (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

paste cu spanac si branza ricotta 1 paste cu spanac si branza ricotta 2 paste cu spanac si branza ricotta 3 paste cu spanac si branza ricotta 4 paste cu spanac si branza ricotta 5 paste cu spanac si branza ricotta 6 paste cu spanac si branza ricotta 7 paste cu spanac si branza ricotta 8 paste cu spanac si branza ricotta 9 paste cu spanac si branza ricotta 10 paste cu spanac si branza ricotta 11 paste cu spanac si branza ricotta 12
Filed under: A3. Pasta&Pizza


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com