Paste Cu Ton în Sos De Smântănă şi Brânză
![bucatariamariei](/images/avatars/nopicture.jpg)
articol scris de bucatariamariei blog bucataria mariei
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Paste cu ton în sos de smântână şi brânză este o mâncare uşoară şi perfectă pentru cină. La un pahar de vin alb este cina perfectă.Avem nevoie de:
- 500g fussili
- ciuperci
- o ceapă
- usturoi
- o conservă ton
- oregano,busuioc,rozmarin
Pastele le fierbem ca deobicei . Ceapa o tăiem solzişori şi o punem la călit.Separat ciupercile le tocăm mărunt şi adăugăm peste ceapă. Brânza o punem la topit şi o amestecăm cu smântâna iar compoziţia o punem peste ciuperci . Adăugăm tonul şi lăsăm să fiarbă sosul. La final adăugăm oregano, busioc, rozmarin,usturoi şi pastele. Amestecăm sosul cu pastele .
Poftă bună!