contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pateuri Cu BrÂnzĂ

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Oricine poate face pateuri cum se găsesc la cele mai renumite patiserii. Este incredibil de uşor.

Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- aluat de foietaj Morăriţa
- 300 gr de brânză
- un ou

Plan de lucru:
- răzuim brânza şi batem oul (poza 2)
- amestecăm brânza cu oul (poza 3)
- tăiem foaia de aluat în 16 pătrăţele (poza 4)
- punem compoziţie în mijlocul fiecărui pătrăţel (poza 5), împăturim şi punem în tavă (poza 6)
- lăsăm la foc potrivit în cuptorul deja încins aproximativ 20 de  minute (poza 7)
- luaţi de mâncaţi! (poza 8 )

Timp de preparare: 30 de minute
Preţ: 0,3 lei/pateu (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4 poza 5 poza 6 poza 7 poza 8

 

 


Articol recomandat de hapleablog.wordpress.com