contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Perisoare, Doua Variante Cu Poveste, Prima, Ciorba De Perisoare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sper sa imi amintesc toata povestea episodului unu, oaricum ciorba a iesit supe si, e, fireste, altfel.

V-am zis ca nu ma simteam prea bine, m-am apucat de ciorba, adica am strans ingredientele, le-am pozat, am facut supa si compozitia de carne. Adica am pus la fiert legumele (asa, pur si simplu) si am amestecat carnea tocata cu orez, oua, ceapa, putin pesmet, boia, sare, piper, aici fiecare cum stie. Nu am amestecat supa cu astea da?

La separeu pusesem o sticla de zeama roz pitzi de la muraturi, ceva leustean si, pregatisem si altele, dar nu a fost sa fie.

In poza nu sunt ouale, erau la purtator. La frigider bre, ho.

Acum nu stiu cum sa va spun ca singura diferenta intre ciorba asta si altele de perisoare sunt numai mici diferente. Am lasat de seara pana dimineata carnea pregatite, se leaga muult mai bine a doua zi, am facut deosebirea clara intre un orez de calitate si unul ieftin (asta va arat in episodul doi) si zeama roz pitzi de muraturi, i-a dat un gust exceptional.

Am pozat asa, nu ca nu stiti cum se toarna in oala ci sa vedeti culoarea.

Inflatable five, mi-am pierdut sirul ca a inceput Scrubs si e prima serie :) )

Asadar rezum (sper): fierbem legumele de supa, deja le stiti, amestecam ingredientele de perisoare, le stiti sau faceci cum va taie capul, puneti perisoarele in supa, dregeti cu zeama pitzi de muraturi, cu leustean, gata. Sper la urmatoarea postare sa reusesc sa va spun si o poveste, ca inca mai dureaza Scrubs. Stagiarii, adica.

rororo