contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Perisoare In Sos De Rosii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

 

Ingrediente:
* 500 carne tocata         * 2 cepe        *1ou
* 1-2 catei usturoi          * 3 lg de pesmet
* frunze patrunjel         * frunze marar
* 1 conserva rosii in bulion         * suc de rosii
* 1 lingura ketchup        * 1 foaie de dafin
* faina        * ulei        * piper        * sare

 


Modul de preparare:
Se amesteca carnea tocata, 1 ceapa taiata marunt si distuita, mararul si patrunjelul tocat, sare, piper si pesmet, cat sa rezulte o compozitie mai tare.
Se formeaza chftele mai mari si rotunde, ca perisoarele. Se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc frumos.Se scot si se lasa pe o hartie pergament, pane facem sosul.
Separat se toaca marunt a doua ceapa, se caleste in ulei de masline, se adauga si catei de usturoi zdrobiti, apoi se adauga rosiile in bulion si bulionul.


Cand sosul incepe sa fiarba, se adauga perisoarele si condimentele. Se completeaza cu suc de rosii cat sa acopere chiftelutele si se potriveste de sare. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit 15 minute, amestecand din cand in cand. Se servesc alaturi de un piure de cartofi.



Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com