contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Cu Sos De Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
file de peste(u am folosit macrou) pemet sar, piper ulei pentru prajit Sos 1 ceasca smantana 1 lingura faina 1 cescuta vin putin unt 2 catei de usturoi pisat o bucatica de branza de vaci sau cascaval condimente(sare,piper, oregano, cimbru,maghiran, sau ce va place) 1 paharel conjac
Mod de preparare: Pestele se spala si se sterge in prosop Se trece prin pesmet si se prajeste in ulei incins, a foc iute. Sosul: se amesteca faina cu smantana, se dilueaza cu vin(poate fi si lapte daca va place sosul mai dulce)Se condimenteaza se da un clocot, se adauga usturoiul,untul si coniacul. Pestele se serveste fierbinte cu sos si mamaliguta.

Sursa:gustos.ro

Articol recomandat de ebucatar.blogspot.com